Ένα σφύριγμα δεν πήραν σε φάση που δεν έβγαζε μάτι και θα μας τα κάνουν κινέζικα... Με αυτά που είχαν μάθει, το λες και "σφαγή"...
Επίσης διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία ο Αταμαν!!
Ζουμε σουρεάλ καταστασεις
Ένα σφύριγμα δεν πήραν σε φάση που δεν έβγαζε μάτι και θα μας τα κάνουν κινέζικα... Με αυτά που είχαν μάθει, το λες και "σφαγή"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν πανηγυρίζω (πολύ) ακόμα. Σας έγραψα επανειλημμένα την εκτίμηση μου πως δε θα περάσουν δυνατή ομάδα σε σειρά των πέντε έτσι όπως είναι το ρόστερ τους αλλά είναι σίγουρα πιο ποιοτικοί από τη Μακάμπι και όλα είναι στο τραπέζι ακόμα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (23-04-24)
την περιμενα αυτη την πουτσα στο ΟΑΚΑ. καλοφαγωτη. και να συνεχιστει.
να δουμε εμεις τι θα κανουμε αυριο. χωρις παπ και με γουοκαπ να παιζει με ενεση. πολυ σημαντικο το 1ο ματς.
Fuck no politica
Οι βάζελοι στα σχόλια γράφουν ότι θα ήταν καλη λύση ο Σπανουλης αν φύγει ο Αταμαν. Αχααχαχαχαχ ρε τι έχουν πάθει.
Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
Εβραίικο χύσι στη μάπα και μεθαύριο. Σημειώστε το και θα με θυμηθείτε. Ομάδα της πλάκας είναι ο εξάψωλος και οι παίκτες του πτώματα από το ανύπαρκτο ροτέισον του Μογγόλου.
Δεν πειραζει ο ηγετης θα κερδισει σε κανα φιλικο τον ολυμπιακο και θα ειναι ο καλυτερος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ελπίζω να οργανώνονται εκδρομές από Ελλάδα για Βελιγράδι για τρίτο και τέταρτο αγώνα.
Σιγα σιγα επανερχονται οι φωνες περι euroleague mafia
O ινσταγκραμερ δεν τοποθετηθηκε χθες. Περιεργο.
Θα είχε γραμμή στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν θα πρόλαβε να καταλάβει τί έγινε στο 4ο...
Προσπαθεί να βρει πως φταίει ο Μπαρτζώκας για το χθεσινό.
chainsaw (24-04-24)
Εντωμεταξυ γιατι εινια στα Ελληνικα η ανακοινωση? Τι πιστευουν οτι θα κατσει να τους τα μεταφρασει κανεις?
'and we stand up and hit the table with our hand, we say "No more gentlemen !"
και μετα ανατριχιασε ο ξενος παρατηρητης, και ψαχνει μαντηλι να κλαψει που τους την ειπε ο πουστηςκαιπρεζακιας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σε μία τραβηγμένη εκδοχή των γεγονότων θα σου έλεγα ότι ο Μποντίρογκα δεν χρειάζεται μετάφραση.
Αλλά όλοι ξέρουμε πόσο σοβαρά υπόψη λαμβάνουν όλοι τις ανακοινώσεις του και αυτός, για αυτούς την έβγαλε.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΚΑΝ' ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!
drizzt (24-04-24)
Μακάρι, πάμε!
Καλό ξεκίνημα μέχρι και ο σικμα. Τον έρμο τον Ησαΐα.
Καθαρό επιθετικό
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks