ηταν φοβερο ματς , οπως φοβερη ηταν κ η πουτσα που φαγανε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ηταν φοβερο ματς , οπως φοβερη ηταν κ η πουτσα που φαγανε
Χορταστική ματσαρα και χορταστικη φαπα. Πάντα τέτοια!
2 πράγματα δεν μου άρεσαν. Η εμμονή με τον Γουοκαπ που μηδένισε την απειλή προς το αντίπαλο καλάθι και η ευκολία που αλλάζαμε πάλι στα σκριν στην άμυνα. Ο Μακκισσαρος μπορεί να μην έδωσε κάτι επιθετικά, αλλά έπαιξε φοβερές άμυνες. ο μοναδικός που κολλαγε στον παίκτη του όσο περισσότερο γινόταν και δεν άλλαζε αμέσως μαρκάρισμα.
Φοβερό ματς και ο Βιλντοζα όσο έπαιξε.
9 συνεχόμενες νίκες στα ευρωπαϊκά ματς απέναντι στον πελάτη. Με κάθε τρόπο και κάθε κυβέρνηση
Γιατί τόσο στεναχώρια εκεί στην Νόβα;
Πολυ ωραίο ματς ναι. Το τσιμπουκομάσχαλο που μας έκαναν πιο ωραίο βέβαια.
chainsaw (08-11-24)
τους εγκαινιασε ο γαβρος το glass floor με φλοκια
dimitris67 (08-11-24), mankap (08-11-24)
Ήθελα πολύ να τσεκαρω πότε τελευταία φορά είχε παίκτης μας 4/6 τρίποντα στο οακα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μιλου, Φουρνιε κυρίαρχοι. Σασα από κοντά, Λουκα πολύ ωραίο ματς.
θα φωνάζω ότι ο Βιλντοζα πρέπει να πάρει παραπάνω χρόνο στο παρκέ, εις βάρος του Γκος. Πρέπει να δοθεί χρόνος, θα είναι μεγάλο κέρδος.
Ραιτ απογοήτευση ως τώρα στη σεζον
Κοουτς κολλημένος με τις αλλαγές του Φαλ. Παραλίγο να κοστίσει το ματς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ξέρει κανείς αν τα φλόκια γλιστράνε περισσότερο στο glass floor; Μπορεί να κάνει ένσταση ο Αταμάν και να μπλέξουμε.
Νταξει, μέτριος αυτός ο καραφλος
ο μπαρτζωκας εχει αλλαξει προς το καλυτερο. και στην διαχειριση του ματς και στα ξεσπασματα του και στην ψυχραιμια του στο παγκο.μπραβο κοουτς.
Γουοκαπ πολυ καλος και ας μην εβαλε ποντο.11 ασιστ μονο 2 λαθη. δεν τον θελουμε γι αυτο αλλωστε. αλλα για να παιξει αμυναρες και να δωσει ασιστ
Fuck no politica
jonk (09-11-24), Nikolaos_Kokkinos (08-11-24)
Κοιτα ρε μλκ μου πουστα καλυτερα γαμησια τυγχανει κ κοιμαμαι κ ψαχνω τς χαιλαιτς μετα, τι κακο ειναι αυτο.
Πονας μωρη ζελεδενια?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (08-11-24)
Bookmarks